FELANMÄLAN:
Tele: 08-676 06 06
E-post: felanmalan@redab.nu

Fastighetsförvaltning inom
Stockholm, Uppsala & Roslagen

Erbjuder professionell teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter så att de sköts, underhålls och utvecklas efter Era intentioner.
Vi tar gärna ansvar för Ert fastighetsbestånd och erbjuder förvaltningsavtal efter de behov just ni har.

OM OSS

Roslagens Energi- & Driftteknik AB (Redab) startades 2001 och ägs och leds idag av Jan Pettersson, Magnus Nygren och Martin Lewell. Ledning och de anställda har tillsammans mångårig erfarenhet från fastighetsförvaltning av både offentliga och privata fastigheter. Vi tar hand om fastigheter från Södertälje till Norrtälje och även fastigheter i Uppsala.

Några uppgifter om oss idag:

  • Omsättning – 140 Mkr per år
  • Gasellutnämning av Dagens Industri 2006, 2007, 2008 2009, 2010, 2011 och 2012
  • Trippel –A rating visar att vi är en ekonomisk stabil och trygg leverantör
  • 50 anställda
  • Utnämnd till Superföretag av Veckans Affärer 2010 och 2011

Vi kommer alltid vara ett företag med personligt engagemang, korta beslutsvägar och våra kunder blir aldrig en i mängden. Alla är betydelsefulla för oss!

Jobb på Redab?

Just nu har vi inga lediga tjänster men förändringar sker snabbt, så om du idag jobbar inom fastighetsförvaltning och intresserad av att arbeta i ett mindre företag där du får en personlig delaktighet i verksamheten skicka gärna din intresseanmälan till oss på info@redab.nu

Har du behov av fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning och ger er ett personligt och nära engagemang från våra duktiga medarbetare. Kontakta Magnus Nygren på telefon 0176-767 63 eller magnus.nygren@redab.nu så tar vi fram en offert på det behov just ni har.

Webbdesign och system av West Art Communication AB